Asen regelde Sevinc en Haci's verkering

Verteller: Sevinc

Asen heeft smoesjes verzonnen om te zorgen dat Haci en Sevinc elkaar zouden ontmoeten.

 8 december 2004, Asen en nichtje Sevinc bij de tunnel ingang van het Flevopark. Haci is er niet bij, want hij had voetbaltraining.

8 december 2004, Asen en nichtje Sevinc bij de tunnel ingang van het Flevopark. Haci is er niet bij, want hij had voetbaltraining.

Alle rechten voorbehouden

Sevinc en Haci spreken altijd af bij het schoolplein van de JP Coenschool in de Madurastraat. Haci zit daar op school in de klas van haar neef Asen, groep 7 (late leerling). Sevinc zit zelf op de Flevoparkschool in groep 7c. Ze kennen elkaar drie maanden en hebben al vanaf de eerste dag verkering. "Ik vond Haci al heel erg leuk, hij heeft hele mooie ogen, en toen heb ik Asen gevraagd om ons te regelen." Asen vroeg toen aan Haci of hij Sevinc ook leuk vond, en toen moest Haci daar eerst even over nadenken, want hij kende Sevinc nog niet goed. Toen heeft Asen wat smoesjes verzonnen om ervoor te zorgen dat Haci en Sevinc elkaar zouden ontmoeten. Dat was op de trap bij Sevinc thuis. Volgens Asen gingen ze tongen, maar Sevinc ontkent dat.
Sevinc en Haci zijn nog nooit met elkaar uit geweest, op een keer na. Ze zijn toen naar het Flevopark gegaan, daar hebben ze hand in hand gewandeld. Het is een heel mooi en romantisch park. Asen zegt dat daar ringslangen zijn, maar Sevinc heeft die nooit gezien. Toen Sevinc en Haci daar waren, was de verkering uit en op die dag hebben ze het weer aan gemaakt.

Alle rechten voorbehouden

2288 keer bekeken

Bekijk meer afbeeldingen

 8 december, Asen en nichtje Sevinc bij de<br />ingangspoort van het Flevopark

8 december, Asen en nichtje Sevinc bij de
ingangspoort van het Flevopark

Alle rechten voorbehouden

3 reacties

Voeg je reactie toe
Visitor

Habibe en Jihane

Hoi. Ik ben Habibe en ik vind het goed en prettig voor jullie!!!
En ik ben Jihane, ik vind het wel zielig toen jullie het uit hadden gemaakt, maar nu is het wel leuk voor jullie.

Visitor

Kim

Ik vind je best wel een leuke jongen

Visitor

Rachida en Busra

Ik vind het leuk voor jullie, maar niet iedereen heeft daar interesse in. En een leuke foto!!!!!!!!!!!!!