Afsluitende workshop op 15 november 2011

Haiku-tentoonstelling

Op de afsluitende workshop van 15 november j.l. hebben de workshoppers de reader 'GEHEUGEN VAN OOST" ontvangen en twee vrijkaarten om met familie, vriend of kennis daadwerkelijk het Amsterdam Museum te bezoeken.

Laatste workshop 15 nov. 2011 workshop Foto: Jabbar

Laatste workshop 15 nov. 2011 workshop Foto: Jabbar

Alle rechten voorbehouden

Op de afsluitende workshop van 15 november hebben de workshoppers de reader 'GEHEUGEN VAN OOST" ontvangen en twee vrijkaarten om met familie, vriend of kennis daadwerkelijk het Amsterdam Museum te bezoeken. Dat was een verrassing. In de leesmap staat uitgebreid vermeld wat het GEHEUGEN VAN OOST ziet als een ideaal verhaal.

Op de workshop bespraken we deze reader die vertelt over de lengte van het verhaal en de bijbehorende foto en over de benodigde gegevens en toestemming van de verteller. Er is een hoofdstukje met uitleg en tips over schrijven en interviewen maar ook hoe bij de verteller herinneringen [beter] op te roepen. We rekenen erop dat de workshoppers mooie verhalen op de site gaan zetten.

In het tweede uur van de workshop kondigde docent Mike de Kreek de jaarafsluiting van het Geheugen van Oost aan op 13 december vanaf 16 uur in Mustafa’s koffiehuis, Javastraat 111. Op die datum is aldaar tevens de opening van de kleine tentoonstelling 'HAIKU' van werkstukken van workshoppers. Hartelijk welkom.

Nadere mededeling over 13 december en een overzicht 'Activiteiten 2012' zal de activiteitengroep spoedig plaatsen.

Dineke Rizzoli

Alle rechten voorbehouden

261 keer bekeken

Geen reacties

Voeg je reactie toe