Een tijd hier en daar

Het verhaal gaat over mijn vader die eerst in Suriname woonde en later naar Nederland kwam en hoe hij mijn moeder tegen kwam en wat hij allemaal deed.

Hier en daar Cricket: de lievelingssport van mijn vader (Tekening door Satish 2006)

Hier en daar Cricket: de lievelingssport van mijn vader (Tekening door Satish 2006)

Alle rechten voorbehouden

Mijn vader is 52 jaar oud. Vroeger woonde hij in Suriname. In Suriname had hij vele soorten huisdieren zoals: koeien, poezen, honden en geiten. Mijn vader had nooit kattenkwaad uitgehaald omdat zijn broers en zus vaak op hem gingen letten. Hij had de poezen en de honden een naam gegeven, hij noemde de poezen Eso en Lesie en de honden Hondie.
Toen kwam hij in Nederland dat vond hij wel raar want hij moest aan het andere klimaat wennen. Dat was wel even wennen toen voor hem. Op de middelbare school deed hij Mulo en was toen afgestudeerd. Toen hij naar zijn werk ging met de tram, ontmoette hij mijn moeder. Ze waren nog verlegen maar later gingen ze naar de bios en andere leuken dingen doen.
Mijn vader had vroeger een lievelingssport toen hij in Nederland kwam, dat was cricket omdat het een sportieve sport is, vond hij zelf. Ook had hij een lievelingsauto die kevertje heet (volkswagen een nieuwe). Toen hij met mijn moeder trouwde had mijn vader veel dingen meegemaakt zoals berovingen en hele erge ongelukken.

Alle rechten voorbehouden

864 keer bekeken

Bekijk meer afbeeldingen

Satisa, schrijfster van dit verhaal, op de basisschool Aldoende in groep 8 (2006) .

Satisa, schrijfster van dit verhaal, op de basisschool Aldoende in groep 8 (2006) . Door: Aldoende

Alle rechten voorbehouden

Geen reacties

Voeg je reactie toe