AT 5 BIJ Project 'Makkelijk Schrijven'

Op vrijdag 21 maart 2014 in Participatiecentrum Post Oost

lll

Makkelijk schrijven

Makkelijk schrijven

Alle rechten voorbehouden

Op vrijdagmiddag 21 maart heeft AT5 een levendige opname gemaakt gedurende de Open Inloop/Fotoclub/Makkelijk Schrijven van het Geheugen van Oost in het nieuwe participatiecentrum POST OOST.
AT 5 heeft speciale belangstelling voor ons project 'Makkelijk Schrijven'.
"Leef en leer", een samenwerkingsverband tussen AT 5, OBA en ETV, is een laagdrempelig aanbod voor Amsterdammers die beter willen lezen en schrijven en het is vanuit deze doelstelling dat 'Leef en leer" ook aandacht wil schenken aan dit Geheugen-project.
Hesti uit Indonesië wilde leren schaatsen en hierover heeft zij een verhaal geschreven. Wil Merkies heeft haar begeleid om van dit verhaal, met behoud van eigen stijl, goed Nederlands te maken.
Marella Karpe begeleidt op gelijke wijze Jabbar en Sabria, Dineke Rizzoli begeleidt Ira.
Mensen van buitenlandse afkomst leren zich met deze methode beter uitdrukken in de Nederlandse taal. Zij worden ook beter in grammatica. Is het verhaal eenmaal naar ieders wens dan wordt het, voorzien van een foto, op onze Geheugen-site geplaatst.
De uitzending vond plaatst op 1 april om 19.15 uur en werd tweemaal herhaald. Verhalen van Jabbar en Sabria kunt u al op site lezen!
Dineke Rizzoli

Alle rechten voorbehouden

68 keer bekeken

Geen reacties

Voeg je reactie toe