QR-codes in Sportpark Middenmeer / Voorland

Doe meer met uw mobiel en/of tablet

1 Fan

Op deze manier krijgt u op een ludieke manier informatie over alles wat zich op het sportpark bevindt en bevonden heeft.

OVVO - 2015 .<br />Foto:JoHaen

OVVO - 2015 .
Foto:JoHaen

Alle rechten voorbehouden

Overal op Sportpark Middenmeer / Voorland zult u de komende tijd (groene) bordjes zien verschijnen met daarop een foto waar een stukje historie van een sportclub of andere bezienswaardigheid van het park uit heden of verleden te zien is.

Onderaan staat een QR-code waarmee u via een QR-App op uw mobiel of tablet naar meer informatie / foto’s van het onderwerp kunt gaan. Deze extra informatie staat op de website van het Geheugen van Oost.

Op deze manier komt u op een ludieke manier aan informatie over alles wat zich op het sportpark bevindt en bevonden heeft.

Het idee is afkomstig van Ron de Wit en Peter Vergeer. In eerste instantie was het de bedoeling een z.g. GPS-track te maken maar bordjes met een QR-code bleken een beter idee. De sportparkbeheerder van Sportpark Middenmeer / Voorland van de Gemeente Amsterdam was meteen enthousiast en verleende zijn medewerking bij de financiering van dit project.

Onder deze inleiding zullen de bordjes te zien zijn, genummerd van 01, 02 enz. Zo weet u meteen welke bordjes er zijn en waar ze staan.
Uiteindelijk zullen het ± 75 bordjes worden.

Alle rechten voorbehouden

1174 keer bekeken

Geen reacties

Voeg je reactie toe