Een verbeter idee ?

Aanpassing van Huishoudelijk Reglement.

Denkt u bij het bekijken of gebruiken van onze website: dat zou beter kunnen ? Meld het ons !

Creatief bezig zijn Foto Marella Karpe 2015

Creatief bezig zijn Foto Marella Karpe 2015

Alle rechten voorbehouden

Lezers en schrijvers van het Geheugen van Oost kunnen ideeën hebben hoe de opzet of indeling van de website anders en beter zouden kunnen.
Dergelijke suggesties kunnen gestuurd worden naar geheugenvanoost[at]amsterdammuseum.nl. De redactie bespreekt het idee in de eerstkomende redactievergadering - die eens per 6 weken plaatsvindt - en laat de inzender(s) binnen een week na de vergadering weten wat we gaan doen met het voorstel.

Alle rechten voorbehouden

860 keer bekeken

10 reacties

Voeg je reactie toe
Marella Karpe

reageren op bericht gastenboek

Beste Desiree,

 

Helaas is het nu inderdaad niet mogelijk om op een oud bericht in gastenboek te reageren door een reactie te plaatsen bij dat bericht. De enige manier om te reageren is door op het + teken te klikken en dan komt het bericht inderdaad bovenaan te staan. We zullen op de eerstvolgende redactie vergadering bespreken of dit iets is wat aangevraagd kan worden bij de website maker.( heeft met de kosten te maken o.a.)

Desiree Ygel

reageren op een bericht

Beste Marella,

Hoogstwaarschijnlijk ligt het aan mij maar ik blijf het moeilijk vinden om op een bericht te antwoorden. Zo kom ik bv een bericht tegen uit 2004 ( 0051 Bianca Koghee). Ik wil kijken of ik haar verder kan helpen. Maar weet niet hoe ik het contakt moet leggen.

Het zou natuurlijk heel mooi zijn als je bv op het bericht kan klikken en dan je antwoord er onder kan schrijven. Maar tot heden is dat mij onduidelijk.

Vrolijke groet Desiree Ygel-Vet 

Marella Karpe

Wat is het probleem ?

Beste mevrouw Drijfhout,

 

Iedereen kan deze site bekijken, je hoeft niet in te loggen. Aangezien u een reactie heeft geplaatst, neem ik aan dat u de site heeft bekeken. Het is me dus niet helemaal duidelijk waarbij u geholpen wil worden. We willen u graag helpen als het even kan.

Annemieke Drijfhout

Waar zijn jullie mee bezig?

Ik ben geboren in de van t Hofflaan 6 hs. Mijn vader had een sigaren winkel. Ik heb vreselijk heimwee naar Amsterdam. Wie kan er zorgen dat ik gewoon op deze site kan kijken. Hoorde van m n zus Marianne dat Jaap de slager en Herman er nu ook op staan.Help me ajb. 

Annemieke Drijfhout

Marella Karpe

Toon Meer

Beste Rob,

 

Het probleem dat er geen nieuwe verhalen verschijnen als je op 'toon meer' klikt, is opgelost.

Marella Karpe

zoeken op straten en pleinen

Beste Hans,

 

Op dit moment is het mogelijk om op straten en pleinen te zoeken door middel van de kaart: je klikt op een groen punt in de kaart op het door jou gezochte plein/straat en dan krijg je een overzicht van de verhalen die er te vinden zijn over dat punt. Het is de bedoeling dat er binnenkort een kopje 'buurten' komt in het menu bovenin, daaraan zullen dan per buurt de verhalen zichtbaar zijn. Hopelijk maakt dat het zoeken wat makkelijker.

Marella Karpe

zoeken op straten en pleinen

Beste Hans,

 

Hartelijk dank voor de suggestie, we zullen navraag doen of dit uitvoerbaar is zonder kostbare aanpassing van de zoekfunctie.

Hans

Straten

Beste Marella,

Zou fijn zijn als je meteen vanaf de voorpagina op straten en pleinen kon zoeken en huisnummers.

Groet,

Hans

TJ Kaan

Rob van Albada

Toont niet meer

Als je onderaan de home page 'Toon meer' aanklikt, worden er niet méér verhalen getoond, maar uitsluitend die verhalen die er al op stonden. Daar heb je dus niets aan. Kan daar iets aan gedaan worden?